fredag den 5. november 2010

Pumps i imiteret ruskind med peep-toe fra H&M

Nu jeg er i gang, kan jeg jo ligeså godt fortsætte. Disse grønne pumps var også med i pakken fra H&M. I får lige en masse billeder!Stilletterne er behagelige at have på, detaljerne er gennemførte og der er ingen rester af lim, grimme syninger eller lign.! Svinger du mellem to str., vælg da den mindste - de er nemlig en smule store! Nu må jeg bare se at blive rask, så jeg kan få luftet mine nye køb!

8 kommentarer:

 1. Årv! De er da super fede! Måske til et par skinnyjeans?
  Syntes det er en super fed detalje at man kan se du lige har haft sokker på fusserne :-P

  SvarSlet
 2. HAHA, det har jeg faktisk ikke - har bare siddet i skrædderstilling i timevis! *SS*

  SvarSlet
 3. De er rigtig flotte. Jeg var i tvivl om hvorvidt en H&M ruskindimitation ville se for billigt ud, men de ser da rigtig flotte ud. Og det ligner de sidder godt på foden uden at klemme (hvilket jeg hader, men kan være svært at undgå når jeg bruger str 36- du ved nok hvad jeg mener).

  Tak for anmeldelsen- virkelig godt!! :)

  /Mia M
  www.fashionfairytales.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine! Jeg har selv tilføjet dem til min ønskeliste i et indlæg på min venindes og min blog (http://scentoffashion.wordpress.com), så det er dejligt lige at se, at du er tilfreds med dem! Hvis jeg nu bruger str. 39, bør jeg så bare vælge en 39, eller? :-)

  SvarSlet
 5. De er godt nok fine! :) Har også selv luret på dem, men der er desværre ikke penge til dem denne måned..

  SvarSlet
 6. MiaMaria; Ja, de er nemlig rigtig flotte og synes heller ikke, at de ser billige ud. De er også gode at gå i - de hverken klemmer eller lign., så du kan med roligt sind bestille et par! Man kan heller ikke se tæerne (du ved, der hvor du starter), det er gemt væk - det kan jeg også godt lide!

  Camilla; De er virkelig også fine. Du skal vælge en str. 39, så store er de heller ikke!

  Fru H-T; Ja, de er nemlig. Men trist, når pengene ikke er der... Hvad str. bruger du?

  SvarSlet
 7. Mange tak for tippet! Jeg har lige bestilt mit par, dog i sort, for de var udsolgt i grøn (virkelig ærgerligt).. Men jeg ser frem til at modtage og prøve dem ;-)

  http://scentoffashion.wordpress.com

  SvarSlet
 8. Camilla; Det var skam så lidt - det er aldrig til at vide, hvordan H&Ms sko ser ud irl, men disse er super fine, helt sikkert også i sorte! Ellers hold øje med deres hjemmeside tidligt om morgenen, hvor de opdaterer!

  SvarSlet

Blog-arkiv