lørdag den 13. november 2010

New in

Jeg er syg, alene hjemme og er svært plaget af selvmelidenhed. Kan det gå andet end galt? Nu venter jeg bare på, at Hr. Postmand lægger vejen forbi!

PIECES Zip and chain bag, 100 kr. - ASOS Cream pearl front facing hoop earrings, 120 kr. - H&M Shoppingtaske med dekorative frynser, 199 kr. - ESSIE Big spender, 70 kr. - ESSIE Munis mauve, 70 kr. - BUBBLEROOM Scarf, 99 kr.

11 kommentarer:

 1. Uhh den taske overvejer jeg også, altså den fra H&M. Jeg kan bare ikke finde ud af om den rigtig er mig eller om jeg bare synes de frynser er meget fine.

  SvarSlet
 2. Selvmelidenhed er farligt når man har adgang til internettet, det kan hurtigt gå hen og blive dyrt ;)

  Men lækre ting du har fået købt!

  SvarSlet
 3. 2300 Happiiiness: Jeg var faktisk også i tvivl, men nu giver jeg den et forsøg - og bliver jeg skuffet, så ryger den retur! ;o)

  Guapizimo; Ja, det er en smadder farlig kombi! Heldvis fik jeg en del af tingene på tilbud! Hov... 2 sek.! Jeg skal lige pudse min glorie! *SS*

  SvarSlet
 4. Tørklædet ser skønt ud! :)

  Det gør det andet også, men kolde tider, du ved, heh..

  SvarSlet
 5. Haha, hvor sejt. Fede ting. Rigtig gode farver. Jeg kan også godt lide tasken. Håber du bliver glad for den. Essie-farverne er da også bare for skønne i denne triste tid. God bedring :-)

  SvarSlet
 6. Fornuftig tankegang. Måske jeg også bare skulle bestille den, mangler lidt en stor taske her til vinteren, er ikke så glad for, at min Bayswater skal have sne og regn. Og det er jo kun 199 kr.

  SvarSlet
 7. Quyen; Hehe - du kan tro, at jeg ved, hvad du mener. Læste et indlæg på en blog med noget badetøj, hvor folk var ret oppe at ringe... Det eneste jeg kunne tænke var; Jamen, det er jo vinter...! *SS*

  Lullumut; Jeg er også meget spændt på tasken! ;o) Er også vild med de lilla farver, især her i efteråret/vinteren! Og tak!

  2300 Happiiiness; Ja, det er jo ikke dyrt og der skal dælme ikke ske din Bayswater noget! NEMLIG!

  SvarSlet
 8. De der Essie neglelakker er virkelig fine :-)

  SvarSlet
 9. Hæhæ gæt hvad jeg lige har købt. Den kommer dog først i starten af december, det er der godt nok længe til. Hvornår kommer din?

  SvarSlet
 10. K; Ja, jeg elsker jo Essie! Man bliver bare aldrig skuffet!

  2300 Happiiiness; Hehe - det skulle vel aldrig være den lækre taske med frynserne fra H&M? ;o)
  Men kommer også først i starten af dec.! H&M kunne altså godt lige ta' sig sammen og få sendt varer noget hurtigere ud, ik'?

  SvarSlet
 11. Uhh, elsker frynsetasken! :D

  SvarSlet

Blog-arkiv