fredag den 5. november 2010

Clutch med dekorative chiffonblomster fra H&M

Min blog er da snart ren reklame fra H&M! Ville lige vise jer kuverttasken med chiffonroserne - den er bare så fin. Jeg havde ellers frygtet, at den ville se billig ud, men det gør den på ingen måde. Nu overvejer jeg endda at købe den i pudderrosa eller rød - hvis ikke i begge farver!

Roserne var trykket flade, så man skal lige ugle dem lidt førend de kommer til sin ret og ikke bare er helt fladmaste. Eneste minus er, at metalkæden ikke kan tages, men den kan jo sagtens gemmes nede i tasken - så værre er det heller ikke. Alt i alt en stilfuld og klassisk taske med gennemførte detaljer; perfekt til de kommende julefrokoster.

4 kommentarer:

 1. Nu er det svært at se fordi den er sort, men jeg synes lidt det ligner at roserne er fladere, ikke så fyldige som de ser ud på hjemmesiden.. Kan det passe? :)

  /Mia M
  www.fashionfairytales.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hehe, ja det er svært at se - det var også svært at tage billeder af... Men ja, de er nemlig fladtrykte - men hvis man lige ugler roserne, så bliver de fyldige... Det fik jeg måske ikke gjort helt ordentligt inden jeg tog billedet...!

  SvarSlet
 3. Har selv tænkt på at købe den i enten sort eller rød!(-:
  Sød blog du har, er nu også fast læser(:

  SvarSlet
 4. Hej Thea!
  Tak for din kommentar - altid dejligt med faste læsere! Tasken er virkelig fin, så du kan trygt købe den... Den er også ret tidsløs, så den 'duer' i mere end en enkelt sæson!

  SvarSlet

Blog-arkiv