Du skal bruge:
50 g. rugmel
300 g. hvedemel
2½ tsk. bagepulver
½ tsk. sukker
½ tsk. groft salt
2 dl. mælk
Smør eller olie (til stegepanden)
Sådan gør du:
- Bland rugmel, hvedemel, bagepulver, sukker og salt i en skål.
- Tilsæt mælken og ælt dejen sammen.
- Del dejen i 4 eller 6 portioner (alt efter, hvor store du ønsker brødene) og rul dem med en kagerulle ud, så de ca. er ½ cm. tykke.
- Kom smør eller olie på panden og bag fladbrødene én af gangen, de skal ca. have 2-3 min. på hver side.
- Bag de øvrige fladbrød på samme måde.
- Efterhånden som brødene laves, pakkes de ind i staniol, så de holder sig varme og bløde.
Velbekomme!
Arj hvor ser de bare alt for lækre ud :D
SvarSletMmmmmm, de skal da helt sikkert prøves en dag!
SvarSletNu er jeg sulten!! :)
SvarSletSer virkelig lækkert ud!
Amalie //
missamalie.blogspot.com
mmm, det ser lækkert ud. det må jeg prøve en dag! :-)
SvarSlet-Julie
99dresses.blogspot.com
Uh lækkert med sådan en opskrift. Sad tidligere i dag og tænkte jeg skulle prøve at lave sådan nogle og at jeg manglede en opskrift og så var den lige her :D
SvarSletSer lækkert ud!
SvarSletJeg elsker fladbrød, eller pandebrød som jeg kalder dem :) Jeg bruger så både majsmel, durummel og havregryn i min blanding :)
SvarSlet/June
pixeleret.blogspot.com
Det ser godt nok meget mere appetitligt ud end de fladbrød man kan købe i supermarkedet. Jeg tror, jeg vil bruge din opskrift her en af dagene :)
SvarSletMmm, det ser godt ud :-) Jeg er en rigtig brødpige, hehe :-)
SvarSletMums det ser bare godt ud, kan bare ikke bage brød, men måske man skulle give det et forsøg :)
SvarSlet//Ditte
Ja, det er nemt! Hvor ser de lækre ud. Jeg er i fuld gang med at lave dem nu, men har dog brugt fuldkornsmel i stedet for rugmel. Håber ikke, det gør nogen forskel :D
SvarSletde ser rigtig lækre ud. :)
SvarSletWow, sikke en masse kommentarer! I må simpelthen prøve at lave dem! Det er let (også selvom man ikke er en haj til at bage)!
SvarSletJa, de kaldes vist også pandebrød - tror ikke, at der er forskel...! *SS*