onsdag den 5. maj 2010

Jeg skulle jo bare lige...

... en hurtig tur i Rødovre Centrum og handle ind til aftensmad i selskab med en veninde. Yeah, right... Jeg lærer det jo aldrig! To tøser, der går og glor butikker har altså ikke god indflydelse med hinanden (i hvert fald, hvis du spørger min kære bankrådgiver). Vi havde det enormt hyggeligt og fik købt en masse skønne sager - formentlig men den triste konsekvens, at jeg skal leve af vandgrød resten af måneden!


Jeg købte fire små neglelakker fra Depend, som bare er så fine! Prisen er kun 25 kr. pr. stk. og selvom de er små, er det da ikke alverden. I H&M købte jeg toppene, som er i to lag; perfekt til sommer. Alternativt kan en cardigan bruges til at dække de bare arme, så jeg ikke fryser ihjel - for det er da ikke til at vide, hvornår solen for alvor får magt i dette kolde land. I Pieces købte jeg halskæden - jeg har længe ledt efter en hvid halskæde og dér hang den; HAPS! Tørklædet er også fra Pieces... Er jeg den eneste, der er helt hooked på prikker? Den stribede strik er fra Vila!

Jeg er jo i gang med at føre et lille regnskab over mit forbrug... Jeg kan kun sige OMG! Jeg har dags dato brugt en hel SU, som altså er på godt og vel 4300 kr. Det er jo sygt. Har faktisk lidt dårlig samvittighed, hvilket i øvrigt er løgn! Det er jo ikke kun en smule dårlig samvittighed, sidder faktisk med en temmelig dårlig smag i munden. Det kunne jo aldrig lade sig gøre, hvis jeg ikke var gift med én, der havde en reel indtægt! Puha... Og alt dette bloggeri har heller ikke ligefrem en sparsommelig indvirken på mit forbrug; blogland er jo en stor fristelse!

Nu vil jeg gi' mig i kast med en seriøs omgang renøring og forsøge at abstrahere fra mit overforbrug!

10 kommentarer:

 1. Fine køb!

  Sikke dog et forbrug, men nu tæller de vandrestøvler vel også med? Men altså, jeg kan sagtens komme derop af og jeg har ikke en ægtemand til at sponsere - så du skal slet ikke have dårlig samvittighed. Jeg er dog en lille smule stolt af, at jeg indtil videre kun har brugt 143 kr. på sjov og ballade i den her måned - men det holder nok ikke længe :-D

  SvarSlet
 2. Og btw. så er det der Rødovre centrum da også et farligt sted - det er vel shoppingcentret? Lille naive mig troede det var sådan et plat center ala Amagercentret (som er min nabo - farligt) men så slæbte min veninde mig med derud og hold da op hvor er der mange butikker!! Jeg kom til at bruge mange penge derude, simpelthen fordi jeg var så overrasket, hihi!

  SvarSlet
 3. Havde faktisk ikke talt støvlerne med... Hmm... Min mand fik også en sjatferiepenge og derfor købte jeg tasken til DKNY - så mit forbrug i denne måned er måske mere ekstemt end ellers? Det bilder jeg mig i hvert fald ind...
  Jeg er vokset op i Rødovre og er kommet dér siden jeg var lille... Det er personligt mit yndlingscenter... Men ja, man kommer altid hjem med et eller andet, når man har været der forbi!
  Synes det er rart at høre, at jeg ikke er helt alene om at bruge så mange penge... ;o)

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig er der måneder hvor man bruger flere penge og især når du har købt en dyr taske - så skal forbruget jo også være lidt højere.

  Jeg kan virkelig også fornemme hvor farligt hele blogverdenen er for mig, jeg har slet ikke rygrad til at lade hver med at shoppe. Jeg ser jo ting hverdag som jeg bare må eje - heldigvis har jeg ikke så meget tid til at smutte i butikker fortiden hvilket både min konto og bankrådgiver er glad for :-D

  SvarSlet
 5. love the polka dots!

  SvarSlet
 6. Super fine lakke.... glæder mig til at se hvordan den "brune" ser ud på. Kunne være man skulle overveje den til samlingen :)

  SvarSlet
 7. Jeg skal nok smide en anmeldelse af de nye lakker op! Umiddelbart (har kun lakeret én negl) virker det lovende!

  SvarSlet
 8. Søde toppe, dem vil jeg også ind og have :)

  SvarSlet
 9. Katrine; ja, de er lidt fine, ik'?

  SvarSlet

Blog-arkiv