mandag den 3. maj 2010

NeckpursesJeg har først nu fået øjnene op for sådanne. Min første tanke var egentlig, at man jo ikke kunne ha' en dyt med i en så lille taske - og skulle det nu være smart at ha' den hængende om halsen? Så blev jeg ligesom ved de tanker... Men trillede lige forbi Friis & Co. og faldt over disse, som jo egentlig er ret fede, især her til sommer, hvor man jo ikke så ofte render rundt med en hel kuffert! Hvad med jer, piger? Ejer I en neckpurse eller synes i egentlig bare, at det er unødvendig tingel-tangel? Jeg har desuden undret mig over, hvad en neckpurse kaldes på dansk? En pengekat?

3 kommentarer:

  1. jeg har sådan en til min mobil som jeg har haft i et år par, men tror jeg skal ud og investere i en lidt større en, det må også være godt til byture :)

    SvarSlet
  2. Ja, det ville den faktisk være! Godt tænkt! ;o)

    SvarSlet
  3. Jeg må indrømme, at jeg altid har syntes at de var lidt åndssvage sådan at have hængende rundt om halsen. Men nu hvor jeg skal på festival her til sommer kan jeg i hvert fald godt se det smarte ved dem i den sammenhæng og kan rigtigt godt lide den sidste du viser!

    SvarSlet

Blog-arkiv