lørdag den 1. maj 2010

Så kom der pakke fra H&M

Jeg var i dag på posthuset og hente min længe ventede pakke fra H&M. Jeg havde bestilt to toppe fra The Garden Collection med dekorative, hæklede bånd i farverne blå og nude - de er bare SÅ lækre og jeg overvejer endda at bestille modellen i hvid og grå også. Jeg havde også bestilt en jakke i lys kit, den sidder også bare lige i skabet. Endvidere lå der i pakken et par solbriller, armbånd og to par sko; ballerinaer og stiletter, sidstenævnte overvejede jeg lidt at sende tilbage. Synes måske, at de ser lidt billige ud, men ved ikke helt. Når de først kommer på fødderne, er de faktisk ret fine. Der lå to identiske toppe fra The Garden Collection i pakken, aner ikke hvorfor... Kan se, at jeg har betalt for dem begge. Gad vide om man kan farve den ene, så resultatet rent faktisk bliver vellykket? Jeg fik hjælp med udpakningen af Viktoria, som især var hooked på den nye jakke! Alt dette har kun kostet mig 1020 kr., da jeg brugte rabatkode og fik -20%. Man kan jo ikke lade være med at klappe i sine små, tykke hænder!
Resten af dagen skal bare bruges på hjemmehygge. Manden og jeg skal ha' lidt kyllingesalat og se en go' film!

8 kommentarer:

 1. Uha uha... må vi se noget af det in action? Er især spændt på de nude sko, som jeg faktisk selv fortrød og slettede fra indkøbskurven...

  /Mia M
  life-lust.loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Uuh nogle fine sager! Hvordan er jakken i str.?

  SvarSlet
 3. MiaMaria; skoene er slet ikke så fine i virkeligheden, jeg overvejer lidt at sende dem retur... Men jep, skal nok få taget nogle billeder med det på! ;o)

  Anna; Tak... Jakken er ret normal i str., i hvert fald ikke lille... *SS*

  SvarSlet
 4. Jeg får helt lyst til at shoppe hver gang jeg kommer forbi din blog :D

  SvarSlet
 5. Beklager, at jeg har den indflydelse på dig... ;o)

  SvarSlet
 6. Haha det er skam helt okay, jeg tror jeg skal en tur forbi H&M's hjemmeside, det er nogle rigtig fine ting :)

  SvarSlet
 7. Jeg prøvede også skoene og du har ret. De er slet ikke særlig fede i virkeligheden .. s: Men hvor kan jeg godt lide dine solbriller og jakken! :o)))


  bysophiedk.blogspot.com

  SvarSlet
 8. bysophiedk: Nej, det er de nemlig ikke - desværre... Det er jo ulempen ved at shoppe online, men heldigvis kan man da sende retur...
  Jeg synes også, at solbrillerne er ret cool, de er lidt anderledes og prikkerne da da fine!

  SvarSlet

Blog-arkiv