torsdag den 6. maj 2010

Depend

Jeg købte forleden fire fine lakker fra Depend... Nu har jeg så prøvet dem alle på og synes sørme, at resultatet blev pænt. Desuden er ét enkelt lag tilstrækkeligt og penslen er ikke ret stor, hvilket gør pålægningen ganske let! Som sagt er prisen 25 kr. pr. stk., hvilket ikke er ret dyrt (selvom de ikke indeholder mange ml.). Til den pris kan man da tillade sig prøve forskellige farver! Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har købt lakker fra Depend! Overvejer faktisk lidt at lægge vejen forbi Matas i morgen. Nu er jeg bare spændt på, hvor længe resultatet holder... Jeg ved dog ikke lige, hvor cool det ser ud med forskellige farver på neglene! Anyways, jeg har brugt følgende:
Koral - nr. 09
Brun - nr. 186
Sand - nr. 187
Gråblå - nr. 170
Og himlen var for få minutter siden bare SÅ smuk!

5 kommentarer:

 1. Jeg har også den brune og er rigtig glad for den. Og sjovt du lige poster billede af solnedgangen, jeg synes også den var helt fantastisk smuk i dag!

  SvarSlet
 2. Depends lakker holder nogenlunde, men de er skam ikke en ugelang-luksus. Mere til en sjov aften i byen (:
  Og sikke en flot himmel, der hvor du bor!

  SvarSlet
 3. Guapizimo; Jeg er sikker på, at jeg også bliver super glad for mine nye lakker... Ja, var himlen ikke bare smuk?

  Kittie; Det er jo også begrænset, hvad man kan forvente til prisen... Desuden bruger jeg ofte neglelak som en engangsforestilling, det er nemlig ikke så populært i sygeplejen... *SS*

  SvarSlet
 4. Alle neglelakker kan holde i rigtigt lang tid, med den helt rigtige overlak. Jeg har selv fundet vidunder overlakken! Simpelthen fantastisk. Den tørrer neglene på 2 minutter, og jeg lyver ikke, det tager virkelig 2 minutter, så det helt stift. Den brune er noget hen af den farve jeg har ledt lidt efter, der er ikke nogen form for perlemor i, er der?

  SvarSlet
 5. Mette; Jeg havde slet ikke overvejet at bruge en overlak, men super idé... Den brune er helt mat - jeg har lige lavet et indlæg i dag, hvor du kan se den brune farve bedre...
  BTW, tak for tippet! ;o)

  SvarSlet

Blog-arkiv