mandag den 17. maj 2010

Strandtaske fra Nelly til sølle 79 kr.

Jeg bestilte for et par dage siden denne fine taske. Hr. Postmand kom forbi i dag med min pakke fra Nelly og jeg har taget et par billeder af tasken, som I kan se nedenfor... Der er ingen tvivl om, at denne stribede sag bliver min tro følgesvend til sommer, når turen atter går til stranden (ÅHH, jeg længes - er jeg den eneste?). Som I kan se, er den faktisk temmelig stor - jeg ligger ikke lige inde med et målebånd og derfor brugte jeg en colaflaske (som er halvanden liter), så I kan vurdere den faktiske størrelse. For 79 kr. er jeg bestemt tilfreds og kan varmt anbefale jer at smutte forbi www.nelly.com! Tasken fås desuden i et utal af farver...4 kommentarer:

 1. Den er super fin, ærgeligt jeg ikke må bruge penge! For den er da perfekt til sommer, og nej du er ikke den eneste der glæder dig til ture til stranden.. :)

  SvarSlet
 2. Den er fin! :)
  Og det er billigt :O

  SvarSlet
 3. Anonym17/5/10

  Sikke et lækkert kup du har gjort dig. Og det minder mig om, at jeg selv skal ud og investere i en strand taske snart, så jeg kan være beach ready, så snart termometeret viser 25 grader:P

  SvarSlet
 4. det er jo den ultimative strandtaske. :D jeg er meget fristet.

  SvarSlet

Blog-arkiv