torsdag den 6. maj 2010

Kristen Stewart for ELLE
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har et godt øje til frøken Stewart! Jeg er vild med hendes drengede attitude; et look, som jeg - med mine kvindelige former - aldrig kan præstere. Hvorfor vil man altid ha´ netop dét, man ikke kan få? Ej, spøg til side... Jeg er dog ret imponeret over forsidebilledet på ELLE, her ligner hun jo en 'rigtig' lille lady - den alsidighed havde jeg alligevel ikke forventet... Desuden klæder det den unge skuespillerinde ikke at være klædt i sort. Thumbs up! Resten af fotografierne er dog i klassisk Kristen Stewaet stil, og ikke et ondt ord om denne, for hun gør det med bravour.

www.gossipcenter.com

2 kommentarer:

 1. Kristen Stewart er lebbe, hun har bare ikke selv indset det endnu! Alt ved hende skriger lebbe, og det er jeg sikkert på at mange lesbiske bliver glade for.
  Jeg kan bedre lide hende nu hvor jeg ved hun er lesbisk (hehe), men har stadigvæk et indtryk af hende som værende et ret arrogant, ligeglad type... but oh well, hellere stå ud fra mængden end forsvinde i den. :)

  Mia M
  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hehe, det er hun sikkert - det ville egentlig ikke undre mig! Jeg opfatter hende slet ikke sådan, lidt sjovt. Synes faktisk, at hun kan se lidt tomhjernet ud; at der er mangel på aktivitet på øverste etage... Hehe... På trods af det, så er jeg alligevel lidt vild med hende! *SS*

  SvarSlet

Blog-arkiv