onsdag den 19. maj 2010

FAA-event i H&M i Galleri K

Som så mange (læs: VIRKELIG MANGE) andre kvindfolk, var jeg til FAA-event i H&M i Galleri K. Jeg havde taget en go' veninde under armen og vi havde en hyggelig aften trods tendens til klaustrofobi. Vi fik da også brugt lidt penge, jeg købte bl.a. tre par sailersko, to neglelakker og en taske, som I kan se nedenfor. Fra FAA-kollektionen købte jeg kun en regnjakke og en halskæde! Min veninde købte et par højtaljede demin-shorts, som var så fine. Kollektionen var skam fin, men fandt ikke et absolut musthave og jeg skal da heller ikke på festival, så hverken telt eller klapstole røg med hjem! Det totale kaos med et enorm rend af pigebørn gjorde da også, at vi hurtigt stak halen mellem benene med vores fyldte poser. Vi nåede dog at nyde en kold cola og lytte til lidt musik!

Har I mødt Ida og Gertrud?Jeg kan ikke gøre for det!


Som I kan se, så er lille Viktoria også begejstret for mine nye køb!

7 kommentarer:

 1. haha typisk katte.. min gør det samme..

  hvad gav du egentlig for boks-tasken?

  SvarSlet
 2. Fine køb! Kan rigtig godt lide den hvide kjole (hvis den er hvid?), som du viser frem på et af billederne.

  SvarSlet
 3. øv for at man aldrig kan komme med til den slags arrangementer og for at jeg så ikke fik de ting jeg cravede :-( ser ud til at det var superfedt!
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hvor er det en fin taske...Selv nuppede jeg en tunika og nogle andre småting. Dog var de haremsbukser og kjole jeg var på jagt efter væk. Øv øv..

  SvarSlet
 5. C.H.R.I.M.S. C.R.A.M.S.; Hehe... Ja, de er nu søde! Jeg gav 180 kr. for tasken.

  Mette; Jep, den er hvid - den var også virkelig fin... Jeg er meget lav og kjolen slæbte hen af gulvet, hvilket ikke just så pænt ud!

  Katja; Det var skam hyggeligt, vi fik gratis sodavand og lidt at spise... Det var Costume, der i samarbejde med H&M, inviterede til releaseparty...

  Debbie; Haremsbukserne så også super lækre ud, men der var SÅ mange pigebørn, der hev og sled i tøjet, at jeg droppede det... :o( Vi må holde øje med webshoppen... *SS*

  SvarSlet
 6. Haha, hvor er hun sød, hun er ligesom Oscar, han skal også gerne med på billederne af mine nye indkøb :P

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fine køb :) Hvor er det at det der Galleri K ligger?

  SvarSlet

Blog-arkiv