mandag den 3. maj 2010

Handel mellem bloggere...

... er slet ikke et så ringe element i denne fagre nye verden! Jeg har netop lige købt dette fine tørklæde fra Vila hos Drømmelivet! Måske er jeg bare doven, men det er da fantastisk at sidde på sin flade og få inspiration til anvendelse sendt lige ud i hovedet! Ville bare lige dele min begejstring!

Kender I desuden til følgende problematik? Du har penge på kontoen og selvom du godt nok shoppede lidt i går, har du abstinenser efter at købe mere... Det er endda så slemt, at du overvejer du at gå ned i Føtex og finde noget at smide dine penge efter, bare for at få dulmet trangen til at shoppe??? Eller er jeg all alone i dette vanvidsscenarie???

6 kommentarer:

 1. Hvor er det flot!

  SvarSlet
 2. Åh Maria jeg kender det så godt!!
  Og hvor er det egentlig forfærdeligt!
  Vi må blive bedre til at finde glæde i andre ting!! Ting der er gratis eller ting vi allerede har.. det kan blive et fælles projekt!
  Mail på vej, by the way...

  Knus Mia

  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg kender det godt :)
  Jeg plejer at gå ind på Trendsales når jeg virkelig har lyst til at shoppe. Selvom jeg lige har shoppet! det er en ond ond cirkel :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det lækkert!

  SvarSlet
 5. MiaMaria: Du har helt ret, det er i grunden forfærdeligt! Tænk, at man lader alt det materielle være det essentielle.
  Manden og jeg gik da også en tur i går, men endte da med at købe en tunika i føtex. Jeg burde skamme mig! Så ja, vi må virkelig blive bedre til at nyde de gratis muligheder her i livet!

  SvarSlet
 6. Soffe; Ja, Trendsales er også farlig... *SS* Det er utroligt, at man kan få abstinenser, ik'? Men som MiaMaria skriver, så er det også lidt sørgeligt...

  Anna; tak... ;o) Jeg glæder mig også til at modtage det!

  SvarSlet

Blog-arkiv