søndag den 9. maj 2010

Pjattet med polkaprikker!

Jeg er blevet ret vild med de populære polkaprikker, som giver feminin effekt, der passer godt til både hverdagstøj og kjoler. Her ses Demi Moore i en blå kjole med hvide prikker. Som kontrast hertil bærer hun knaldrøde sko; alt i alt et elegant outfit!

www.starpulse.com

Er du også blevet hooked på de fine prikker, er her lidt inspiration... Striberne får under alle omstændigheder kamp til stegen!

Clutch fra TopShop, ring fra ASOS, tørklæde fra Pieces, top fra Only, taske fra TopShop, hotpants fra TopShop, paraply fra Topshop, hårnåle fra Gina Tricot, solbriller fra H&M.

9 kommentarer:

 1. Super lækre ting . især først kjole, ringen og shortsene :D

  >Har forresten tagget dig i en blogleg ;)<

  SvarSlet
 2. Jeg gik lidt amok sidste år. Købte næsten alt jeg kom i nærheden af, som havde bare en smule prikker. Så jeg skulle være dækket godt ind i år ;)

  SvarSlet
 3. Nææææ, sikke en masse smarte polka-prikkede items du har fundet :) Kan vældig godt lide paraplyen, den er super sød! Prikker er ikke så ringe endda...

  SvarSlet
 4. ' nøøøj. Har da aldrig kigget på prikker som noget specielt før, men nøjs, hvor ser det egentlig godt ud :P .
  Jeg tænkte på, om du ved, om når/hvis man bestiller fra topshop.com, om det så kommer fra USA eller om der også er en dansk hjemmeside, så man ikke skal bestille helt derovre fra ;)?
  Hilsen trillo :b.

  SvarSlet
 5. Nu får jeg da vildt meget lyst til at købe noget med prikker. Tak for inspiration! :)

  SvarSlet
 6. Polkaprikker er skønne! Har selv et par tørklæder, kjoler, hårbøjler og så også de fine sløjfer du viser! De er så fine! - Jeg har leget med google friend connect og nu kan man også blive fast læser hos mig :) Tak for komplimentet, det er også en rigtig fin side du har her :)

  SvarSlet
 7. Kan rigtig godt lide clutch'en :) og synes også at polkaprikker er rigtig fint :D

  SvarSlet
 8. Uhh ja, prikker i alle afskygninger er bare fantastiske - kunne være jeg skulle få købt mig nogle ny hertil sommeren :)

  SvarSlet
 9. Ser sgu godt ud :)

  SvarSlet

Blog-arkiv