mandag den 3. maj 2010

Inspiration; Mischa Barton

Beklager, at jeg spammer en del med billeder af de smukke og kendte, men jeg har altså en 'thing' for Frøken Barton. Tror egentlig, at det skyldes min (tidligere) besættelse af OC... Om jeg ind i mellem stadig sætter et afsnit eller to på af denne serie, lader jeg stå hen i det uvisse...! Døm selv! Disse billeder blev taget forleden, da Mischa er på vej til en fest i Beverly Hills. Hun er klædt kært og konservativt i en enkel, sort kjole med flade ballerinaer og statement armbånd! Jeg synes sku', at hun er skøn!

www.gossipcenter.com

4 kommentarer:

 1. OC er slet ikke mig, Mischa Barton heller ikke (selvom jeg godt kan lide skandaløse celeb billeder straight from rehab, som hun også har leveret et par stykker af ;)), men jeg har set nogle af lebbe-scenerne fra serien, så lidt fan er man vel altid..
  Selvom der ikke var så meget action i det, så får hun alligevel et lille plus dér..
  Og så er hun også med i ungdoms-lebbe-filmen 'Lost and Delirious' og pludselig kan jeg lide hende endnu mere.. ;)

  Mia Maria

  life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg er så meget med på OC og Mischa-vognen! Elsker OC, og jeg har altid været meget fascineret af Mischa Barton - synes hun er smuk!

  SvarSlet
 3. Elsker OC! Og Mischa og Seth:) Og så elsker jeg at Mischa's vægt går op og ned som normale menneskers... Beviser hun er menneskelig:)

  SvarSlet
 4. Mischa er unik i forhold til mange andre i LA! Glad for at noen liker seg uten å måtte se like skinny og død ut som de fleste andre, pluss at hun har veldig bra stil :). Fin blogg btw :)

  SvarSlet

Blog-arkiv