onsdag den 12. maj 2010

Kan I klare at blive konfronteret med den barske sandhed?

Jeg er igang med at skabe overblik over mit forbrug. Derfor noterer jeg hver gang, at jeg køber noget nyt - dette gælder tøj, sko, makeup og alt i den dur... Jeg har netop lige tilføjet de 150 kr. til min liste, som jeg i dag brugte på en blondetop, neglelak og en læbebalm i Føtex. Jeg har talt al slags shopping med, også genbrug og netkøb - og FUCK, hvor har jeg et overforbrug, der vil frem i verden (undskyld sproget, men intet mindre kan gøre det). Jeg havde jo lovet, at jeg ville poste en liste over alle mine køb, men jeg begynder sku' at få kolde fødder... Har seriøst en dårlig smag i munden og føler mig ret ussel. Jeg vælger derfor at vise jer starten af min liste, men jeg har altså valgt at stege priserne ud... Du burde skamme dig, Maria. Vil lade nedenstående billeder tale for sig selv!


Billederne er lidt små, men klik på hver enkelt og det bliver læseligt... Jeg har ikke tænkt mig at fortsætte dette vanvid fremover! Det skal være slut! Derfor vil jeg gi' mig selv lommepenge hver måned (jeg har endnu ikke fastsat et rimeligt beløb) og jeg må ikke bruge en øre derudover! BASTA!

11 kommentarer:

 1. Modigt indlæg! Jeg har selv overvejet det med lommepenge, for hold kæft det er svært ikke bare at købe løs. Lidt hér og dér. Så kan man jo også få sig en opsparing op at kører eller noget andet, så man ikke bare køber for at købe..

  SvarSlet
 2. Ej. Jeg er altså virkeligt imponeret over at du står ved det på den måde! Flot! Og at du ønsker at gøre noget ved det. Jeg ville, i flovhed, ikke turde ligge det ud som du gør. Kæmpe rygklap herfra... og så stopper jeg vist kommentarspammningen..

  SvarSlet
 3. Wow, that's a lot... for bare 14 dage... men spekulerer i, hvor'n jeg mon selv ligger, bumbum!
  Tak for en øjenåbner!
  God ide med lommepengene :-D

  SvarSlet
 4. Du er modig!!! :S

  SvarSlet
 5. Hold da op du har købt meget! :)
  Virkelig modigt af dig, du tør skrive om det - og det skal nok hjælpe dig på rette vej med lommepengene, det tror jeg helt sikkert..

  SvarSlet
 6. Hvor er det sejt gjort det der!

  SvarSlet
 7. Hey Piger!
  Tak for jeres kommentarer. Jeg værdsætter, at I ikke saver mig istykker! *SS*
  Slut skal det i hvert fald være, det skal der ikke herske tvivl om - skal nok poste et indlæg med en endelig opgørelse fra maj måned. Det må simplelthen være muligt at finde andre værdier her i livet, hvilket da vil være mit nye projekt!
  Knus fra Maria.

  SvarSlet
 8. Anonym13/5/10

  Hej Maria.
  Det er en fin blog du har, snupper lige dit link.
  Det kan være en rigtig god idé, at skabe sig et overblik over sit forbrug hvis man har tildens til at bruge aalt, alt for mange. :-)
  Held og lykke med "lommepenge" - jeg håber det hjælper dig rigig meget.

  Line

  SvarSlet
 9. Puuh, sikke en lang liste, du allerede har på denne tid af måneden!
  Men super modigt at komme frem med din afhængighed - er der støttegrupper for shop-a-holics?

  SvarSlet
 10. Line; tak for de søde ord! ;o)
  Jeg vil i hvert fald forsøge med lommepenge - poster et indlæg og lader jer vide, hvordan det flasker sig...

  Kittie; Ja, jeg køber vist en del... Jeg ved faktisk ikke om der er støttegrupper, men mon ikke? I dag findes der grupper for næsten alt! *SS*

  SvarSlet
 11. Jeg har også prøvet at føre sådan et regnskab, og man bliver godt nok overrasket over alle de ting man køber.
  Rigtig god idé med lommepenge:)

  SvarSlet

Blog-arkiv