onsdag den 3. november 2010

Min søster og jeg

Min lillesøster betyder alt for mig. Hun er det mest dyrebare i verden og jeg vil gøre alt for, at hun har det godt! Desværre har vi ikke haft et let liv og netop derfor betyder det meget, at samle på de gode minder. Jeg har været i arkiverne og fundet gamle billeder frem og har i denne bog samlet de bedste, lige fra vores første møde i 1988, da hun kom til verden. Vi har altid haft hinanden, når vi ikke havde andre!

9 kommentarer:

 1. Virkelig skønt indlæg!
  Jeg er selv ovenud lykkelig for min søster, som jeg har elsket inderligt lige siden, jeg så hende første gang. Selvom der er 3,5 år i mellem os, så har vi altid været tætte og haft et søsterskab, andre har misundt. Jeg kender godt følelsen af, at søster bare s k a l have det godt.

  SvarSlet
 2. Årh! Kære dejlige søster! Her sidder jeg så nu med tårer struttende ud af øjnene! Du er uden tvivl også det mest dyrebare i denne verden for mig!

  Vores lille digt:
  Falder himlen ned på jord
  og går vejret fra forstanden
  gør det hele ikke spor,
  når bare vi har hinanden!

  Elsker dig min helt igennem fantastiske søster!

  SvarSlet
 3. Det er nogle rigtig søde billeder af dig og din søster (:

  http://rikkefredberg.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Årh nogle søde søster-billeder. Jeg synes det er dejligt når søskende er rigtig tætte :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare en sød historie og en masse søde billeder :)

  SvarSlet
 6. Nicoline; Tak for de søde ord. Men ja, en søster er det bedste i hele verden. Der er også lidt over 3 år mellem min søster og jeg, men det har heller aldrig været en hindring. Dog hadede jeg, at vi blve klædt ens som små... Hehe!

  Rikke; Tak - det er så hyggeligt at kigge på de gamle billeder og mindes!

  Guapizimo; Jeg er i hvert fald glad for mit tætte bånd til min søster - kan slet ikke forstille mig, at det kunne være anderledes.

  Annette; Hehe, tak - man må jo samle på de gode minder, ik'?

  Rumle; Du ved, at jeg elsker dig!

  SvarSlet
 7. Skønne billeder - sidder helt og får tårer i øjnene... det er dejligt I har hinanden - det betyder alt.

  SvarSlet
 8. Sidder her som en gammel tante med tårer i øjnene. TAK for en dejlig tur "down memory lane" ! Mindes stadig, da din mor ringede til mig i Belgien og fortalte, at nu ventede hun sig OGSÅ. Jeg fik tvillinger, din mor fik dig, men ville da ikke holde sig tilbage, så 3 år efter kom din søs. Jeg er taknemmelig for, at jeg efter 26 år stadig kan følge jer. Pas på jer ! :)

  SvarSlet
 9. ÅRH, Lone! Nu får jeg også tårer i øjnene. Det er vildt, som tiden bare flyver afsted... Når jeg lukker øjnene, kan jeg stadig se Nadia med blerøv og Bebe på armen - mens hun troligt følger sin søster i tykt og tyndt! ;o) Ak ja...
  Det er så hyggeligt at du følger os... Fandt forleden nogle fantastiske billeder af dine to piger, som mor havde i et gammelt fotoalbum! ;o)

  SvarSlet

Blog-arkiv