torsdag den 9. december 2010

New Shoes

Da jeg i sidste weekend var til loppemarked på Remisen, købte jeg jo to par stiletter af MiaMaria og dem skal I da se in action, right?Jeg prøvede ikke skoene da, men begge par passer perfekt og ovenstående skal jeg have på til nytår! De er både behagelige at have på, sidder godt fast på foden og så er de jo fine!

Jeg købte også et par stiletter i den skønneste lilla, som også er et hit.Jeg har faktisk flere nye sko i ærmet - pakken fra H&M indeholdte faktisk to par (begge købt på tilbud)! De røde sko i imiteret ruskind med sløjfen, har jeg jo også i grøn! Jeg vidste derfor, at de ikke sidde godt og ikke ville se billige ud. De var sat ned til kun 124,50 kr. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem til julens fester.Det sidste par I skal se, er dette - også fra H&M. De var på tilbud til kun 89,50 kr. og faldt pladask for farven, som dog ser meget anderledes ud i virkeligheden. Er ikke skuffet, bare overrasket. Synes nemlig, at farven minder mere om blomme end egentlig lilla. De fås stadig i webshoppen (også i grå og sort)!Jeg kan vist godt konkludere, at jeg ikke kommer til at mangle fodtøj det næste stykke tid!

6 kommentarer:

 1. Ej hvor de bare fine de røde sko :) Super flotte!

  SvarSlet
 2. Loving the shoes!! ;)

  De røde fra H&M har jeg også selv bestilt, de er SÅ smukke i virkeligheden og jeg en ide om at de faktisk er ret behagelige.. det håber jeg i hvert fald! :)

  /Mia M
  www.fashionfairytales.blogspot.com

  PS. Der er en mail du gerne må svare på i aften hvis du får tid... mht lørdag :)
  Møs møs

  SvarSlet
 3. Fine sko, allesammen, er dog især vild med de sort/creme!

  SvarSlet
 4. Ej, sikke nogle lækre stiletter, du har købt, specielt den lilla :D

  SvarSlet
 5. Så fine sko :-) Især de øverste, de minder mig om nogle fra en god gammel film :-) Uh, du har så mange lækre sko.. Er slet ikke misundelig ;-)

  SvarSlet
 6. De øverste er virkelig labre :)

  SvarSlet