torsdag den 2. december 2010

Test af wet n wild nail color!

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste et par neglelakker fra wet n wild. Kender du ikke til mærket, får du lige lidt information.

wet n wild er et af de fem bedst sælgende kosmetikmærker i USA, hvor mærket sælges i mere end 40.000 butikker. wet n wild blev lanceret i USA i 1980erne og var det første mærke som tilbød kosmetik for under 10 kr.

I 1990erne blev wet n wild kendt af den brede befolkning. Efter et par års fravær på det Skandinaviske marked er mærket nu tilbage med nye fine emballager og med en bredere serie af makeup og accessories. wet n wild er et af de mest prisrigtige mærker på markedet lige nu og selv priserne overrasker; du får ca. tre produkter for en hundredelap! Både skuespillere og kunstnere som fx Claire Danes, Rachel Bilson, Avril Lavigne og Ashlee Simpson er flittige brugere af mærket.

Udvalget af wet n wilds lakker består af sofistikerede, klassiske farver, der passer til enhver stil. De indeholder kalcium og mineraler for at genskabe balancen og ikke skade neglene. Ligeledes fri for toluen, ftalater og formaldehyd.

Jeg har i dag testet 'Bite the bullet', som er støvet lilla - flot! Jeg elsker denne farve og kommer helt sikkert til at bruge den flittigt fremover; både til hverdag og fest. Penslen er bred og kort, hvilket går påføring af lakken ganske let og ligetil. Jeg har lagt to lag, hvilket absolut var dækkende! Kamerablitzen gør lakken en smule mere shiny end den reelt er, det er en mat farve! Prisen for en neglelak er 49 kr., så bestemt ikke noget, der ødelægger budgettet. wet n wild forhandles bl.a. på nelly.com - kom direkte til udvalget ved at klikke lige HER!

Så har du endnu ikke stiftet bekendskab wet n wild, kan det varmt anbefales. Udover neglelakker, fås en lang række makeup, bl.a. øjenskygge, læbestift, eyelinere og meget, meget mere!

4 kommentarer:

 1. NØJ DU HAR REDDET MIN DAG!
  I 2007 købte jeg en eyeliner på Gran Canaria og har aldrig haft en der var lige så god... Det var så wet'n'wild, kan genkende dem nu jeg ser dem. Nu skal der shoppes!!! Tak! :D

  SvarSlet
 2. Vi kan også købe Wet'n'wild i Føtex her i Odense, måske jeg skulle prøve næste gang :)

  SvarSlet
 3. Raenne; Ej, hvor fantastisk - kender det alt for godt...! Dejligt, at jeg kunne hjælpe! *SS*

  Alexia; Jep, en del Føtex sælger wet n wild, tror at priserne er de samme! ;o)

  SvarSlet
 4. Wet'n wild laver nogle rigtig fede ting, de fleste kan bare desværre ikke købes i danmark :(

  SvarSlet