søndag den 5. december 2010

Dagens loppefund

Jeg var, trods snevejr, et smut forbi Remisen, hvor der igen i denne weekend afholdtes et stort indendørs loppemarked! Jeg fik købt en masse lækre sager til ingen penge. Hr. Ægtemand var chauffør, men kunne vist ikke overskue menneskemængden, så han tog plads i cafeen mens jeg shoppede!

Søde MiaMaria havde jo en stand og her gjorde jeg et par skønne køb; to par flotte (og nye) stiletter, en polo til manden og et trækors i lædersnor - til en samlet pris af 100 kr.! De sorte/hvide stiletter har jeg lidt planer om at tage på nytårsaften - de passer nemlig perfekt til min sorte kjole (som jeg også skal have vist jer).


Ellers købte jeg den fineste, nye pung fra Noa Noa til kun 20 kr, et par vintage øreringe (også kun til 20 kr.), to små julemus til 25 kr. og en stor, gammel dåse til 125 kr. Måske en smule dyrt, men den er bare fin og måtte ha´ den med hjem! Ved ikke lige umiddelbart, hvad den skal udgøre opbevaring for, men i sig selv er den jo ret dekorativ.Jeg købte også et kattebur til kun 30 kr., som allerede er et kæmpe hit!

Jeg slæbte en masser poser med hjem, heldigvis gav manden en hånd...! Håber også, at I har haft en god søndag?

8 kommentarer:

 1. Sikke gode fund! er specielt imponeret over katteburet :o) Ville gerne selv have været forbi men kunne ikke. til gengæld var jeg til verdens mindste loppemarked på "Din nye ven". De havde nogle superflotte sko, men i en for lille størrelse, øv.

  SvarSlet
 2. sikke nogle gode køb, du har fået gjort dig :)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker loppefund :) Sikke nogle gode ting du fandt dig.. Det kan man lige overskue op til jul!

  SvarSlet
 4. Skønne køb :-) Rigtig lækre sko! Kan godt forestille mig, at buret er et hit ;-) Jo tak, jeg har været meget praktisk herhjemme og så hygget lidt til aften ;-)

  SvarSlet
 5. Natascha; Hehe, katteburet er et hit...! *SS* Har aldrig hørt om 'Din nye ven' før, hvor finder det sted? Surt, at skoene ikke passede - det er smadder irriterende, når det er sådan!

  Nora; Ja, ik'? *SS*

  June; Det gør jeg også. Det er utroligt, hvad man kan få for ingen penge!

  Lullumut; Er også super glad for mine køb!
  Ja, det praktiske skal jo også ordnes! Og der kommer jo ingen og gør det for en...! ;o)

  SvarSlet
 6. Jeg er forelsket i de øreringe, åhh ville så gerne have sådan et par, SNYYYD! ;)

  SvarSlet
 7. Av, hvor er jeg vild med skoene - de er sådan lidt Andersine-agtige <3

  - Anne

  SvarSlet
 8. Anonym8/12/10

  Tak for dine søde ord på min blog. (:
  Super fine køb. Jeg er vild med øreringene, og katteburet er da helt fantastisk!

  //elmelund

  www.eogb.wordpress.com

  SvarSlet