fredag den 30. april 2010

Lykken er...


... at æde billige slikkepinde - og gerne mange af dem. Desværre klager Hr. Ægtemand over den ucharmerende lyd, som jeg (åbenbart) laver under fortæringsprocessen. Han er vist bare lidt sart. Et andet, og mere betydningsfuldt, minus er, at jeg efterhånden har mistet al huden i ganen. Måske, at det er på tide at holde slikkepinds-pause?
Vi skulle egentlig ha´ været i biffen, men luften er ligesom gået af ballonen - dette skyldes blandt andet, at svigermekanikken skulle køres til Kastrup lufthavn kl. 04:30 (aka 'før Fanden får sko på'). Vi sidder og hænger ved hver vores computer, måske en smule asocialt, men egentlig også ret hyggeligt! På sin vis har det sin charme, at være sammen om hver sit...
Resten af dagen står da også i dovenskabens tegn, men det er jo helligdag - og dermed også en synd at arbejde! Vejret indbyder ej heller til de vilde og aktive udfoldelser, som man ellers let kunne fristes til.
Inspireret af Sofie, er jeg netop i gang med at kortlægge mit forbrug af tøj og ting i den dur... Jeg har jo en idé om, hvad jeg bruger af penge - men så alligevel ikke... Så mon ikke, at jeg ender med at blive overrasket? Det vil tiden vise. Jeg vender tilbage med resultatet i næste måned!

4 kommentarer:

 1. Lyder som om han er en smule sart! Slikkepinde er skønt, sammen med ispinde og dumle karameller (helst dem på pind, hvis det er muligt).

  SvarSlet
 2. Kan kun gi' dig ret! ;o)

  SvarSlet
 3. Det er jeg spændt på at se... det der shoppingbudget. Jeg lavede et for marts måned, som jeg simpelthen ikke har offentliggjort af frygt for at min mor læser med! :)
  Det er skræmmende... men flot hvis du "tør" stå ærligt frem :)

  /Mia M
  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Åh, MiaMaria - du får mig til at grine! Du er herlig! Hvis jeg skal være helt ærlig, så får jeg allerede nu ondt i maven over at se på budgettet - så måske jeg trækker i land? Jeg ved det ikke... Min frygt er lidt, at Jesper læser med... *SS*
  Men du har ret, det er virkelig skræmmende!

  SvarSlet

Blog-arkiv