torsdag den 29. april 2010

Jeg har brugt penge...

... og jeg har brugt mange af dem... Surprice, surprice! Manden fik feriepenge, så jeg fik lov til at gi' den gas... Her kan I se mine nye køb, som blandt andet byder på en ny DKNY-taske (endnu en til samlingen). Modellen er jo klassisk, men nitterne gør, at den ikke bliver så kedelig. Jeg har en stor svaghed for netop dette mærke og har efterhånden fået samlet et par stykker (eller ti). Jeg må vise jer billeder en dag...

Hos H&M gjorde jeg nogle gode kup; 3 par billige aviator-briller, to små tasker og et tørklæde i pastelfarver, perfekt til foråret! Da jeg var i Matas efter en ny mascara, faldt jeg over denne duft fra Burberry, som bare er super frisk - jeg har desuden ikke købt en ny duft i lange, lange tider, så det var faktisk på sin plads, at den velduftende frækkert røg med hjem...

Jeg købte også en neglelak fra essie, desværre er farven ikke helt som forventet; den er lidt for mælkeagtig... ØV! Nogle, der vil overtage den? Jeg fandt den fine clutch i Neye til sølle 100 kr., er vild med farven, som passer perfekt til det nye tørklæde!


10 kommentarer:

 1. Superfedt tørklæde! Og så til 40 kr....

  Elsker også de hvide aviators.. tænk sig jeg lige var i H&M i dag og ikke fandt nogle af de ting...

  Jeg må kigge bedre efter når jeg skal derind igen.. hvilket nok er snart! :)

  /Mia M

  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, det er billigt ikke... Solbrillerne kostede også kun 40 kr. pr. stk., men det ved du jo... *SS* Ligeledes kostede de små tasker også kun 40 kr. Gud, hvor jeg da bare elsker H&M!
  Men utroligt, at du ikke fandt noget... Har du set se pink aviators - de har mirror-glas... Cool, ikke?
  Ind i mellem, hvis man har for travlt, ovcerser man de gode ting... ;o)

  SvarSlet
 3. Anonym29/4/10

  Hvor er den altså fin den rosafarvede clutch fra Neye! Sådan én er jeg faktisk på udkig efter. Er det i Århus du har købt den?

  SvarSlet
 4. Anonym29/4/10

  Ups... du er jo fra Kbh ;-) Så du har selvfølgelig ikke købt clutchen i Århus! Flot, Louise ;-)

  SvarSlet
 5. Hehe, hvor er du sød... ;o)
  Nej, den er desværre købt i Rødovre Centrum... Men ja, den er lidt fin, ikke? Og så til 100 kr. Den kunne fås i mange farver; lys brun, sand og sort...

  SvarSlet
 6. Anonym30/4/10

  Sikke mange fine ting du har fundet! :b

  SvarSlet
 7. Sikke mange fine ting du lige fik det, er helt vild med DKNY tasken, har lidt luret på sådan en længe... og denne model er da næsten perfekt, må jeg spørge hvad den koster?
  Elsker sådan nogle shoppe ture...
  Og så lige at du havde shoppet i Rødovre centrum, jeg bor vist temmelig tæt på, er det godt at shoppe der?
  :)

  //Pernille

  SvarSlet
 8. Josephine; Ja, ikke? *SS*

  Pernille; Selvfølgelig må du da spørge... Taksen kostede 1500 kr. og kunne også fås i sort og i en lysere brun (cognacbrun)... Den er fra den helt nye kollektion - Neye havde lige fået en masse nye varer hjem. Jeg kom senere til at tænke på, at Magasin jo har -25%, så måske det var værd at undersøge, hvad de har af DKNY... Jeg ELSKER jo Rødovre Centrum, men er også vokset op i Rødovre - det er helt klart et besøg værd!

  SvarSlet
 9. Hvad hedder neglelakken fra Essie? Synes den ser fin ud.

  SvarSlet
 10. Hey Beam!
  Jeg er faktisk ikke sikker, men mener den hedder chinchilly... Når den påføres i flere lag er den fin nok, men synes egentlig ikke, at den er de 125 kr. værd, som den koster i Matas... I dag har jeg købt fire neglelakker fra Depend og de er mindst lige så gode!

  SvarSlet

Blog-arkiv