tirsdag den 27. april 2010

Fear thy neighbor!

På fredag skal Hr. Ægtemand og jeg i biografen og se 'The Crazies', som jo kategoriseres under genren gyserfilm, hvilke jeg æder råt og ufortrødent. Hårene rejser sig og adrenalinen pumper rundt i blodet; frygten har sneget sig ind under huden - og jeg elsker det!


Her kommer et lille resume:
I 'The Crazies' er tilværelsen god, tryg og forudsigelig i en lille by i midtvesten, indtil en tilsyneladende beruset farmer går amok med et haglgevær. Kaos bryder snart løs i den lille by, hvor den ene efter den anden af beboerne går amok i en uforklarlig blodrus. Sheriffen, Dutton (Timothy Olyphant), vil have sin kone (Radha Mitchell) til at flygte, men det er for sent. Militæret har lagt en jernring om byen og lader ingen undslippe. Vanviddet spredes som en virus, og desperat forsøger Dutton og hans kone at slippe væk fra den dødsdømte by. og de må sørge for at undgå både de smittede og militæret, der ikke tager nogen chancer. 'The Crazies' er en genindspilning af en gyser af George A. Romero ('Night of the Living Dead'-filmene).

www.kino.dk

3 kommentarer:

 1. Der findes bare ikke noget bedre end en god gyser! :D
  Håber bare den er lidt mere gys for dig, end den var for mig. God fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Smider du ikke et indlæg med en anmeldelse når du har oplevet filmen? :-)

  // Rebecca

  SvarSlet
 3. Night of the Living Dead har jeg bare set 1000 gange med min bror, gad vide om han er klar over denne genindspilning!! Hmm.. Hehe

  Tak for din kommentar forresten, følger også dig nu.. Kan godt lide din blanding af indlæg :)

  //Ditte

  SvarSlet

Blog-arkiv