Du skal bruge:
1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
3,5 dl. hvedemel
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
2 dl. vand
1,25 dl. olie
Sådan gør du:
1. Bland først havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
2. Tilsæt hernæst vand og olie, og rør dejen godt sammen - den skal være klistret.
3. Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
4. Brug en kagerulle og rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir - du kan variere tykkelsen af knækbrødet som du ønsker det!
5. Læg den udrullede dej på en bageplade og fjern det øverste lag papir.
6. Gentag punkt 3,4 og 5 med den sidste potion dej.
7. Skær dejen ud i firkanter med en pizzaskærer eller kniv
8. Bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.
Her får I lige en billedstorm af hele processen.
Opskriften er lånt hos Sofie, dog har jeg reduceret mængden af salt, men det er jo en smagssag - så prøv dig frem.
Det ser enormt lækkert ud!
SvarSlet