onsdag den 8. september 2010

Disneys Klassikere!Jeg samler på Disneys Klassikere og min samling er næsten fuldendt; jeg mangler kun Skønheden og Udyret, som udkommer d. 19. oktober i år (jeg kan næsten ikke få armene ned), samt Fantasia og Fantasia 2000, der aldrig har været udgivet med guldnummer... Her ser I min samling og dennes lille vogter! I skrivende stund ser jeg Prinsessen og Frøen, der er en gave fra min mutti - jeg vil jo altid være hendes lille pige!

Er jeg den eneste, der er helt vild med Disneys Klassikerne?

8 kommentarer:

 1. Faktisk kan du allerede få Skønheden og Udyret på CDON.com - det har jeg i hvert fald fået en rar lille mail om fra hjemmesiden :)
  Og den har sådan et "jeg er sikker at handle på"-mærke (e-mærke, måske?), hvis nu du er i tvivl!
  Du kan i hvert fald kigge på det :)
  Jeg elsker også Disney!
  Hvad er dine favoritter?

  - Sarah.

  SvarSlet
 2. Nej jeg har også startet en samling med hele 4 film - wow der er many to go :D

  Men tror sgu egentlig jeg gerne ville bytte en hel Disneysamling for den pelsklump ved siden af - nøj kan man se mere tilfreds ud med livet? Så kært altså.

  SvarSlet
 3. Sarah; Jeg så det faktisk godt forleden, men forudbestiller man den ikke bare? Altså, at man så er sikker på, at få en udgave på udgivelsesdatoen? Eller har jeg misforstået det? Jeg handler ofte hos CDon.com og har aldrig oplevet problemer...! ;o)
  Jeg har faktisk flere yndlings - men min favorit er nok Løvernes Konge! Hvad med dig?

  BillyRubin; Hehe, jeg startede også min samling for MANGE år siden...! ;o)
  Hehe, tak for den søde kommentar - Viktoria er altid så nysgerrig!
  Hvilke 4 film har du?

  SvarSlet
 4. Jeg har Aladdin, Robin Hood, Pinnochio... Hmm, nå det var kun tre, men har også Wall-E og Find Nemo, og kæresten har Monsters Inc. men er ikke sikker på at de er en del af Disney Klassikerne. Men de er så gode at jeg måtte have dem alligevel :)

  Skal klart også have Skønheden og udyret. Den er bare så god...

  SvarSlet
 5. Hmm, det kan faktisk godt være. Jeg kiggede ikke nærmere på det, jeg har nemlig ikke råd til at købe den for tiden - så hvorfor friste sig selv ;)

  Hmmm - jeg har også flere yndlings. De bedste er Aladdin, Herkules og Skønheden og Udyret (tror jeg), men min yndlings-yndlings er nok S&U :)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker Disney men har desværre ikke så mange af dem. Havde jo det hele på VHS i sin tid og har ikke rigtig fået taget mig sammen til at opgradere samlingen :)

  Og så elsker jeg bare din nuttede kat :)

  SvarSlet
 7. Neeej jeg elsker disney! Det er det BEDSTE!

  SvarSlet
 8. Hvad? Kan man snart få S&U?!? Jeg har jo ledt efter den i årevis!*dansende, gald smiley*

  SvarSlet