lørdag den 18. september 2010

En masse nyt!

Trods travl studieopstart, har jeg haft tid og overskud til at pleje mit shoppegen! Herligt, ik´? Jeg er blevet hooked på essies lakker og her ser I mine nyeste erhvervelser (nævnt fra venstre); Pop Art Pink (707), Lilacism (705), Lapis of Luxury (717), Pretty Edgy (725), Guilty Pleasures (643), Heute as Hello (722) og Shift Power (667). Jeg har længe haft ambivalente følelser mht. guldfarvet neglelak, men denne fra essie er diskret uden at være kedelig; perfekt! Dog må jeg begrænse min trang til at lakere i vilde og vovede farver - og kun gå berserk i weekenden, da en kombination af sygepleje og farvede negle ikke helt harmonerer.

Hr. Postmand kom i morges med disse luffer, som jeg bestilte hos ASOS forleden. Blev enig med mig selv om, at der var alt for længe til jul! Jeg har forholdsvis store poter, men passer dem perfekt - så min vurdering af størrelsen er derfor, at de er temmelig store. Dog vil et par fingrevanter under være en eventuel løsning. Når først kulden sætter ind - og man trods slud og sne kaster sig op på cyklen - vil lufferne være fantastiske, for de er sørme varme. Til orientering er prisen 340 kr. og materialet fåreskind.

Ved studiestart investerer jeg gerne i en ny taske, som kan rumme alt mit l*rt (mappe, bøger, kaldender, penalhus, madpakke, vandflaske mm.) og her ser I dette års valg; modellen hedder Simone Bag og er fra Jeane Blush, købt hos nelly.com til 299 kr. Desuden passer tasken lige akkurat ned i min cykelkurv - så jeg slipper for at ase og mase min madpakke til atomer.

Jeg har også købt et par vinterstøvler, som I skal se!!!

5 kommentarer:

 1. Kære Maria

  Nu du bruger så mange penge på Essie lakker og du netop har lært at bruge buy it now funktionen på ebay så tjek og gem dette link, som er til en sælger på ebay der forhandler essie lakker til under 50kr inkl porto- helt nye naturligvis.
  Du kan evt kontakte sælgeren og spørge om der er rabat på porto hvis du køber flere ad gangen.

  Det er en ebay.com side, men du kan sagtens bruge dit login og kode fra ebay.co.uk - det fungerer på samme måde, bare med en anden valuta :)

  http://stores.ebay.com/Top-nail-shop/ESSIE-NAIL-POLISH-/_i.html?_fcid=57&_fsub=139222013&_jgr=0&_localstpos=&_sid=214214503&_stpos=&gbr=1

  SvarSlet
 2. Hey søde! Har svaret dig på mail! ;o)

  SvarSlet
 3. Har du prøvet Pop Art Pink endnu? Og hvad synes du om dækningen? Jeg synes nemlig ikke, den var særlig god!

  SvarSlet
 4. Ha ha hvor sjovt, jeg har selv blogget om lufferne idag, jeg synes også de er til den store side, på trods af jeg har en relativ stor hånd og jeg tænker også på at tage fingervanter inden under :)

  Men tillykke med dem, vi skal nok blive glade for dem :D

  SvarSlet
 5. Janne; Nej, ikke endnu. Men skal nok smide en anmeldelse.. Lyder ikke godt, at du blev skuffet. Prøvede i flere lag?

  Guapizimo; Hehe, ej hvor sjovt! *SS* Men du har ret (læste lige dit indlæg), at fordelen ved fingrevanter under er friheden - for man bliver jo ret klumphåndet med de store luffer!!! ;o)

  SvarSlet