søndag den 8. august 2010

Lær at løbe...

... er titlen på mit nyeste projekt! Jeg ejer ikke kondition, vejer lidt for meget og bliver forpustet af turen op af trapperne til anden sal! Jeg er ikke tilfreds og starter i dag på et 16 ugers løbeprogram (for nybegyndere). Jeg skal i kondiskoene tre gange om uden og planen for de første 4 uger lyder således;

Uge 1 & 2;
Løberutens strækning skal være 2,5 km.
Gå i 2 min., løb i 2 min. - gentages!

Uge 3 & 4;
Løberutens strækning skal være 3 km.
Gå i 1 min., løb i 2 min. - gentages!

Der er SÅ mange gode grunde til at løbe, både fysiske og psykiske - og nu skal det være nu!

8 kommentarer:

 1. Sejt! Held og lykke. Det går hurtigere end man tror :)

  SvarSlet
 2. Lyder da som er super projekt! Ja der er virkelige mange gode grunde i af alle slags for at løbe/dyrke motion! Held og lykke!!
  /Gunilla

  SvarSlet
 3. Uf, du prikker lige til min dårlige samvittighed. Er det et bestemt program, du følger? Har du fundet det online eller hur?

  SvarSlet
 4. Jeg håber også, at det lykkedes mig... *SS*
  Jeg har bare brugt motion-onlines program for begyndere...! ;o) Jeg har længe haft dårlig samvittighed, men har ikke været klar - men nu er jeg i stødet. Tror ikke, at man skal forcere den slags - jeg skal i hvert fald ikke...! *SS*

  SvarSlet
 5. ^ok, det må jeg lige ind og lure på. Har jo fået et stopur - netop til formålet.... det der med at gå lidt og løbe lidt, burde alle jo kunne finde ud af. For resten ser dit klokkeslet lidt sjovt ud på indlæggene.

  SvarSlet
 6. Go tur! Det bliver fedt, når din kondi er væsentlig forbedret :)

  SvarSlet
 7. Jeg er også gået i gang med projekt "kom i form". Fordi det simpelthen begynder at blive pinligt ellers ;-) Er dog lidt i vildrede, for jeg duer ikke til at løbe, så jeg tror, at mit sats er cyklen...

  SvarSlet
 8. Beam; Så er du jo også helt klar... *SS* Fordelen er jo også, at vejret er godt i øjeblikket... Så er det ikke så svært at komme afsted, som hvis der lå sne!

  Cowry; Tak - det ser jeg sørme også frem til!

  Louisa; Jeg ved heller ikke om løb er min kop the... Men nu prøver jeg! At cykle er nu også skønt! Go' fornøjelse - vi må støtte hinanden!

  SvarSlet