lørdag den 14. august 2010

Lørdagshygge!

Det øsregner her i Husum, så derfor står dagen i råhygges tegn! Jeg ser Beverly Hills i skrivende stund, mens jeg klikker rundt på forskellige blogs... Man er vel kvinde (og hermed i stand til at multitaske). Gensynet med de unge, smukkke og rige fra 90210 er nu slet ikke så ringe. Jeg forudser, at mange kommende eftermiddage vil gå foran TVet i selskab med Brenda, Brandon, Kelly, Dylan, Steve og alle de andre!Tidligere grovåd vi frugtsalat med råcreme (aka abemad) med det resultat, at jeg har fået kvalme - selvforskyldt, men stadig med en snert af selvmedlidenhed! Øjnene kan ALTID spise mere, end der rent faktisk er plads til i maven... Jeg har desværre ikke en god opskrift på råcremen, jeg laver den nemlig på 'gefühl'. Af frugt brugte jeg bare æble, banan og nektarin.

Hr. Postmand havde også det nye Woman med, så vil - trods pladsmangel i maven - lave mig en kop kamillete og putte mig i sofaen med lidt læsning. Jeg læser også Undtagelsen af Christian Jungersen i disse dage, som i øvrigt er helt fantastisk. Så har du endnu ikke stiftet bekendskab med denne bog, kan jeg kun sige; skynd dig på biblioteket eller til boghandleren!

Jeg fik også lakeret mine negle påny, denne gang 'Blue My Mind' fra H&M!

Det er endnu uvist, hvad resten af lørdagen byder. Manden og jeg kan ikke komme til enighed; biograf eller leje film hos Playtime??? Tough choice! Når vi ikke engang kan blive enige om dette, hvordan skal det så gå med at vælge film?

2 kommentarer:

  1. He he her regner det også, så har puttet mig sammen med computeren i sofaen, set Beverly og læst blogs!!! :)

    ps. nu håber jeg at jeg må kommenterer hos dig, det gjorde jeg flere gange i går, men ingen af dem blev til noget, ihhhhh....

    SvarSlet
  2. Anonym18/8/10

    Sikke en dejlig blog.. :-) Jeg nød også godt at visit fra posten den anden dag, har allerede læst hele bladet tror jeg. Æv, en hel måned igen ;-)

    SvarSlet