fredag den 20. august 2010

Dagens spise...


I dag har vi fået hjemmelavet pizza med kødsovs, frisk tomat, løg, peberfrugt og prikken over i'et; cocktailpølser! Desværre faldt jeg i søvn, da pizzaen var i ovnen, så den blev lige sprød nok... Derfor poster jeg billeder før kremeringen!

Ellers står den på sofahygge og film - i selskab med en meget træt kat! Hvad byder jeres fredag aften?

3 kommentarer:

 1. Anonym21/8/10

  DEJLIG missekat.. Hvor gammel er han/hun og hvad er navnet?? :-) Jeg låner/overtager gerne dit tøj, hihi.. en skam du bor i Husum og jeg i Svendborg, det virker udmiddelbart som om vi har ret meget til fælles!

  SvarSlet
 2. Taaark! Hun hedder Viktoria! Vi har faktisk to - den anden mis er en han og hedder Ecco! *SS*
  Din Sif er sørme også SKØN!
  Ja, det er da trist, at vi ikke bor tættere - men så er det jo godt, at vi kan blogge! *SS*
  Er din kæreste (mand?) sømand - læste jeg vist under din profil. Min mand er soldat og er også væk ind i mellem! :o(

  SvarSlet
 3. Anonym22/8/10

  Ih, sådan en konto hos H&M er farlig.. Dét kan jeg skrive under på...! Jeg har nemlig også én, og det ser ikke helt pænt ud efterhånden!!

  Ja, det er velnok heldigt vi kan blogge. Hihi, sjovt vi begge har kærester som sådan er meget væk. Ja, min kæreste (endnu ikke mand - du er gift, ikke..?) er lige blevet færdig som skibsfører. Han sejler hos det selskab som hedder Norden, der primært har tankskibe. Og så sejler han langfart, hvilket betyder han er ude minimum 12 uger ad gangen, og hjemme ca. 10 uger. Fordi det er tankskibe, er den præcise sejltid svær at beregne; f.eks. skulle han været kommet hjem her i uge 34, men det er lige blevet rykket 1-2 uger ud i fremtiden :-( SUPER øv. Internet har han ikke ombord - vi kan maile et par gange om ugen via sådan noget transit-net-agtigt noget, det samme med telefonsamtaler. Når de sejler inden for Europa, kan vi dog sms'e sammen. Hvor længe er din mand væk ad gangen og er han hjemme/ude nu?

  SvarSlet