fredag den 20. august 2010

Lækre Trendsales-køb!

Dette er, hvad jeg har købt på Trendsales de sidste dage...! Lak fra Essie, kondisko fra H&M, top med svaleprint fra Bestseller og et par øreringe i forgyldt sterling sølv! De er købt hos denne sælger, der har SÅ mange lækre håndlavede smykker; bestemt et besøg værd! Generelt er jeg smadder begejstret for Trendsales og har kun oplevet gode handler - faktisk bruger jeg ret mange timer på at kigge annoncer! Er du også Trendsales-narkoman?

6 kommentarer:

 1. Jeg har for vane at bruge eBay, så jeg er eBay-narkoman ;)

  Jeg har dog bevidst holdt mig lidt fra det i løbet af august, bevæger jeg mig først derind er der pludselig en MASSE varer jeg holder øje med for evt. at byde på dem.

  SvarSlet
 2. Jeg er helt klart også til Trendsales. Har både solgt og købt derinde. Og jeg har også fået Essie til gode priser (vs. Matas).

  Uha, E-bay tør jeg ikke stifte bekendtskab med. Jeg er bange for konsekvenserne :-)

  SvarSlet
 3. Nej, jeg frygter også, at Ebay kunne gå hen og blive et dyrt bekendskab...! *SS*

  SvarSlet
 4. Anonym21/8/10

  JA, jeg er, men det kommer nok slet ikke bagpå dig!! ;-) Hehe. Jeg fandt en SÅ fin nederdel fra Topshop denne uge, som jeg fik "pruttet" godt ned i pris. Den kommer op på siden i løbet af weekenden her ;-) Er helt vild med dine køb, især smykkerne og toppen med svaleprint. Vi to kunne vist godt dele garderobe ;-)

  SvarSlet
 5. Anonym21/8/10

  Jeg elsker farverne på de Essie-lakker! Ved du, hvad de hedder? :-)
  //fashiontalesblog.blogspot.com

  SvarSlet
 6. fantastiskefund; Hehe, nej det kommer ikke bag på mig! *SS* Glæder mig til at se din nederdel! ;o) Du skal være velkommen til at låne eller overtage, hvis du passer det...! ;o)

  Camilla; Ja, det gør jeg da. Det er også for dårligt, at jeg ikke har skrevet det! Here it goes:

  Blå = LAPIS OF LUXURY
  Lilla = LILACISM
  Grå = SEW PSYCHED (den er ikke gråbrun, men næsten... Den er varm grå...) *SS*

  SvarSlet