lørdag den 12. juni 2010

Min weekend i billeder


Weekenden er indtil nu blevet brugt på praktiske opgaver (for mit vedkommende) og til at glo sport i TV (for mandens vedkommende)... Lidt blød om hjertet bliver jeg jo, når han ligger og ser Le Mans i selskab med Viktoria! Så er det da svært at blive irriteret!

Jeg prøvede blandt andet at få orden i mine øreringe, hvilket dog ikke lykkedes helt...! Øreringe og orden er bare en dårlig kombi! Gode ideer modtages gerne. Jeg har haft et smykkestativ - men mine katte troede desværre, at smykkerne var legetøj.

Og så har jeg fortæret 6 stk. Isbjørne med det resultat, at jeg fik 'brainfreeze'!

2 kommentarer:

 1. ÅRH jeg kunne SÅ god spise en isbjørn.... eller 6 ;) Lucky you!

  SvarSlet
 2. Jeg æder også bare tit en million is når man køber sådan en pakke til fryseren, ha ha!

  Mht. øreringe, så har jeg set nogle lave et stort stykke karton eller lignende med huller i og hængt på væggen eller på en bøjle..
  Men det er altid svært med øreringe, især hvis man har legesyg kat. Umiddelbart er det nok ikke en dårlig ide med en anordning der kan hænges på bøjle i klædeskabet eller på væggen, hvor M.Issekat ikke kan nå! :)
  Alternativt kan du prøve at søge på smykkestativ på trendsales.

  Jeg mener at jeg engang har set at brugeren Grobme har haft nogle plastik anordninger med bøjle til salg, som kunne hænges i klædeskabet og opbevare en million smykker + skabe overblik over dem.

  :)

  /Mia M
  www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  SvarSlet