onsdag den 31. marts 2010

Jeg er en slem, slem pige

Det kan ikke diskuteres - har lige bestilt denne tunika/skjorte på Vilas hjemmeside! Er vild med udskæringen og de 3/4-lange ærmer med elastik!

tirsdag den 30. marts 2010

UPS

Jeg var lige forbi Trendsales og kom til at købe denne skønne halskæde fra Designdoktor. Min er i guld, men kan købes i alle farver her.
Udover halskæden faldt jeg også for denne posede rode-taske! Både form og farve er perfekt til mine behov, så den er også på vej med posten.

Dagens middag

I dag står menuen på tomatsuppe med grovpasta og fluté... Nemt, billigt og sundt!

Overvejer lidt...

... at købe denne fine bluse!

Nyeste køb!

Jeg har lige modtaget disse fine sandaler fra ASOS. For år tilbage, havde jeg nogle ligende (også fra ASOS) og de var bare så lækre! Jeg kunne derfor ikke leve uden! Så nu kan Hr. Sommer bare komme an, Hittehønen er klar! Var lige ved at glemme det vigtigste; prisen. Sandalerne kostede mig kun 94 kr.! Et sandt kup!

søndag den 28. marts 2010

Min weekend...

Jeg har haft en super weekend... Lørdag shoppede jeg, købte to fine bluser fra Vila - men der var SÅ mange mennesker i Rødovre Centrum, at jeg ikke orkede mylderet! Jeg var i Parken om aftenen og se X-faktor finalen - showet var helt fantastisk og stemningen var i TOP! En super oplevelse! Thomas vandt jo, han var da også min favorit!

Se flere billeder fra showet her.

fredag den 26. marts 2010

Siden sidst

Der er sket så meget siden sidst. Jeg er startet hos diætist og skal nu lære at spise korrekt. Det er svært, især at undvære sukker er en kamp - men jeg kæmper! Jeg har også haft fødselsdag og har fået fine gaver, bl.a.:
- 2 par spinning øreringe
- Daggry af Stepheine Meyer
- Gruk fra alle årene af Piet Hein
- Oversize strik
- Guld ur
- Billet til x-faktor finalen i Parken
- Pung fra Adax

Jeg kan ikke klage, er virkelig blevet forkælet!

torsdag den 18. marts 2010

Jeg drømmer om...

...denne smukke taske fra Friis og Co.

fredag den 12. marts 2010

Fredagssjov!


Har været på shoppetur i dag, fik desværre ingen forårsjakke - men en masse andre lækkerier, bl.a. et par tunikaer, stilletter og toppe! DEJLIGT! Skal have ordnet mit garderobeskab i morgen, kan næsten ikke lukke lågerne...
Har tilbragt aftenen sammen med et vennepar. Først spiste vi sammen, derefter tog vi ud og bowlede. Det var bare super sjovt! Jeg er har på ingen måde talent for bowling og jeg præsterede da også at falde på enden, da jeg skulle kaste kuglen. Jeg slog mig ikke, men hele hallen fik sig et godt grin. Nu vil jeg hoppe i seng, klokken er mange. Godnat!

torsdag den 11. marts 2010

Fødselsdagsønsker!

Ifølge min kalender har jeg fødselsdag om 14 dage. Så har fundet lidt, som jeg ønsker mig...

Bøger:
- ’En pige i tyverne’ af Sophie Kinsella
- ’Skumfiduser til morgenmad’ af Dorothy Koomson
- ’Daggry’ af Stephenie Meyer
- ’Odds mareridt’ af Dean Koontz

Spinning-øreringe (i guld):
- Spinning, ’Arch’ – 149 kr.
- Spinning, ’Prism’ (clear) – 149 kr.

Tøj og sko:
- Oversize tess i str. M/L
- Ballerinaer med nitter i str. 37 fra H&M
- Sorte leggins i str. M

Andet godt:
- 4. sæson af ‘Two and a Half Men’
- Dameur fra Zola, nr. 514 – 498 kr.
- Årskort til Tivoli – 260 kr.
- Brødkasse fra Notre Dame – 318 kr.

Den flittige læser vil måske opdage, at jeg allerede selv har købt ballerinaerne med nitter. FY, Maria!


Røven i vandskorpen

Har lige taget testen 'Er du faldet i luksusfælden?' på Womans hjemmeside. Resultatet af min test lyder således; 'Du holder røven i vandskorpen. Du er ikke ligefrem nogen duks, når det kommer til pengesager - men du klarer den. Du ved godt, at du burde sætte dine papirer ind i en mappe, lade være med at impuls-shoppe og sætte noget mere ind på din pensions-opsparing. Du orker det bare ikke lige nu... Du er endnu langt fra fallittens rand. Men på længere sigt er du nødt til at få lidt mere styr på din økonomi, dame!'

Hov, hov - jeg har en meget velorganiseret mappe med alle mine papirer. Det kan dog tænkes, at jeg har tendens til at impuls-shoppe - men til mit forsvar må jeg sige, at jeg i det mindste ser godt ud, når jeg svinger dankortet igen og igen!

Du kan tage testen her, hvis du tør?

The Garden Collektion





Jeg var lige et smut forbi H&Ms hjemmeside og opdagede, at en del af The Garden Collektion allerede nu er tilgængelig for køb. Kollektionen emmer af forår og glæde! Ville lige dele et par fine billeder. Tøjet kan købes her.

Alexander McQueens sidste kollektion





Et par billeder af McGueens sidste kollektion fra modeuden i Paris. Alexander McGueen blev fundet død i sin lejlighed d. 11. februar i år og skulle angiveligt have begået selvmord. Hans sidste kollektion var historisk inspireret og helt unik. At kollektionen blev vist trods dødsfaldet sender budskabet om, at 'the show must go on' og mærket lever da også videre trods designerens død. Alexander McGueen vil nemlig stadig være et mærke under Gucci Group. McGueen var kendt for sine dramatiske, aparte kreationer, som bl.a. blev brugt af Lady GaGa og Rihanna. Verden har mistet en kreativ designer, der virkelig forstod at fremstille sublim skrædderkunst. Se mere på costumes hjemmeside.

onsdag den 10. marts 2010

Jakkejagt!

På fredag skal jeg på den årlige jakkejagt. Sidste år købte jeg en frakke fra Modström, men den ser allerede slidt ud - super ærgeligt, for den var egentlig fin og dækkede mine behov. Så nu må vi bare krydse fingre for, at jeg kan finde den perfekte overgangsjakke. Jeg har ikke udset mig et specielt mærke og er egentlig åben overfor det meste!

Chanel 2010/11

Hele kollektionen kan ses på Chanels hjemmeside.

Hr. Lagerfeld havde importeret et isbjerg fra Sverige til Chanels show under modeugen i Paris. Intet mindre kan jo gøre det. Den store blok af is vejede 265 ton og skabte en overdådig kulisse for showet, et sandt vinter vidunderland. Kollektionen indeholder meget fake fur - jeg kan ikke lade være med at tænke på den afskyelige snemand. Hmm... Jeg er dog ret vild med enkelte elementer, fx den korte læderjakke og de fine statement-smykker i brune nuancer. Som sagt, ikke alt er lige waerable, men sikke et show og flot styling af modellerne.

Hovsa


Jeg er kommet til at købe disse skønheder på Trendales... Jeg fik dem til den nette sum af 300 kr, så nu er de fine ballerinaer (Jimmy Choo for H&M) på vej til mig!

Monki

Så er der nyt fra high-street kæden Monki. Den nye kollektion byder på bl.a. jordfarver, print og demin. Her ses (efter min mening) de pæneste outfits. Dog forstår jeg ikke maskerne, faktisk bliver jeg en smule skræmt! Du kan se hele kollektionen her.







Så der er rig mulighed for at opdatere basis-garderoben til SU-venlige priser; svensk mode når det er bedst!

STRIPES!

Som mange andre modeafhængige, er jeg hoppet med på striberne... Jeg har fundet disse lækre sager i forskellige webshops.

Klassisk top fra H&M - kan købes her.

Strik fra Sonia Rykiel for H&M - kan købes her.

Cardigan fra minimum - kan købes her.

Lang kjole fra Acne - kan købes her.

Oversize tee fra Topshop - kan købes her.

Frakke fra Designers Remix Collection - kan købes her.

Kjole i strik fra Warehouse - kan købes her.

Taske med lip-tag fra Miss Sixty - kan købes her.

Apropos


Freja Beha var da også blandt modellerne, der viste Karl Lagerfelds kollektion frem under modeugen i Paris - se flere billeder fra modeugen på Costumes hjemmeside.

Freja Beha




En af Danmarks hotteste modeller er uden tvivl Freja Beha. Hun har lavet kampagner for de helt store; Chanel, Gucci og Emperio Armani! Hun har ligeledes optrådt i britisk, fransk, tysk og italiensk Vouge! Ville lige dele disse rå billeder af topmodellen! Hendes drengede bikerlook er über cool og ligeledes er hendes tatoveringer!

tirsdag den 9. marts 2010

Jeg lurer på... OPI!



Der er ingen tvivl om, at neglelak fra OPI er af suveræn kvalitet. Jeg lurer i øjeblikket på to fine farver; en grå og en lys lilla, som simpelthen vil passe perfekt til det kommende forår! Begge kan købes her (på Trendsales).

Røde kinder...

Jeg har røde kinder, men ikke af den sunde slags. Jeg har nemlig ikke været ude i det friske vejr, til gengæld hundefryser jeg (selvom jeg har en stor trøje på). Manden min ligger underdrejet med forkølelse, hvilket jeg sikkert har raget til mig. FLOT, Maria!
Jeg har shoppet en del nye sager i den seneste tid, men har til dog også solgt tøj på Trendsales - har faktisk lige tjent 400 kr., det hjælper jo lidt på den tomme bankbog!
Jeg vil sætte mig godt tilrette i sofaen med min dyne og mine yndlingsmagasiner; Costume og Woman! Jeg vil forkæle mig selv med en kop varm kakao!



mandag den 8. marts 2010

Godt selskab...


Jeg bruger dagens sidste timer på forliste forhold og hverdags-drama - jep, Sex and the City ruller over min skærm! Selvom jeg efterhånden har set afsnittene flere gange, forsvinder jeg helt væk i de fire karismatiske kvinders verden!

Dog rejser ALLE hårene sig på min krop, når det er reklametid og en kvindestemme lavmeldt siger: "God fornøjelse med tandbørstningen om lidt..." Jeg ved det! Jeg burde ligge i min seng og sove. Den reklame er SÅ deprimerende!

På vej til mig...







Var lige forbi Nelly.com og har bestilt disse skønne sager!