søndag den 31. oktober 2010

Sande venner i nøden

Jeg er stadig slået omkuld af sygdom og dagen skal tilbringes i sengen! Snot og hoste får kamp til stregen af kamillethe, Panodil og Piratos - og jeg har heldigvis også selskab af en Disneys elskede Pinocchio!

Dog savner jeg min moooar!

DIY; En personlig julegaveidé til billige penge!

Hvert år laver jeg en kalender med billeder til både min mor og til mine bedsteforældre. I starten bestilte jeg dem på diverse hjemmesider, hvor man oploader sine 12 valgte fotos, hvorefter kalenderen da trykkes og sendes! Men, men, men... For det første er dette dyrt og ofte er der temmelig lang leveringstid, derfor er følgende alternativ værd at overveje.

Føtex sælger disse Gør-det-selv-kaldenre til 25 kr. Hertil kræves der bare lim og de 12 billeder, som man nu vælger. Idet jeg laver en kalender hver jul, bruger jeg gerne de billeder, som er taget i løbet af året. Ind i mellem vælger jeg dog at scanne et gammel foto ind, som så sendes til fremkaldelse. Bedsteforældrene elsker det! Jeg lyver ikke, når jeg siger, at der er jubel i stuerne, når kalenderen pakkes ud.



At få fremkaldt digitale billeder koster jo ikke alverden, Føtex tager fx kun 69 øre for et billede i standardstørrelse (10cm x 15cm). Mulighederne er mange, idet der både kan laves kollager med flere billeder og børnenes tegninger kan da også bruges. Kun fantasien sætter grænser. Billederne I ser her er fra vores sommerferie i Norge!

Kalenderen er et hit her i familien og det er både en personlig og billig gave; den samlede pris bliver ikke mere end 35 kr.! Desuden er det jo hyggeligt at sidde og klippe og klistre!

Køb fra ASOS

Nu har jeg sukket efter denne kjole længe, som jeg da også bloggede om her og nu er den på vej til Husum! Jeg manglede faktisk en ny kjole til de kommende julefrokoster, hvor der efter indtagelse af lækker mad i flere timer, stadig vil være plads til vommen uden at skulle suge-maven-ind-og-undlade-al-overfladsisk-vejrtrækning! I kender det godt, ik'?

Udover kjolen er købte jeg et par øreringe, en klassisk clutch fra Pieces og endnu et strikket tørklæde, som jeg faktisk bruger hver dag efterhånden - hvilket, ironisk nok, ikke har været nok til at holde sygdom på afstand.




Sygdom

Selvmedlidenhed af kolossale dimensioner, da snot, hoste og feber åbenbart er mine nye bekendtskaber. Jeg lider og kan hverken holde ud at stå, sidde eller ligge ned. Ligemeget hvad, er jeg ved at hoste mine lunger op og snotten vælter ud - hvor fanden kommer de enorme mængder fra?

Grundet ovenstående, måtte jeg også blive hjemme fra familiefødselsdag. Så ikke nok med, at jeg er syg - der er sku' heller ikke nogen til at passe på mig. Jeg tror, at jeg skal ha´ fat i lægevagten! Håber, at I har haft en mere fornøjelig søndag?

Beklager det utiltalende sprog, men intet mindre kunne gøre det!

lørdag den 30. oktober 2010

Ny strik fra Gina Tricot

I fredags, da jeg var i Rødovre Centrum og derfor i Gina Tricot, blev jeg forelsket i en(dnu) en strik - desværre var den udsolgt i min str., men til min store glæde var den tilgængelig online. Så nu er Hilda på vej til Hittehønen - vi bliver uden tvivl et perfekt match!

'Nye' gamle dåser

Var med en veninde ude og shoppe lidt tidligere i dag, hvor jeg købte disse to gamle dåser. De er bare så unikke og pastelfarverne er jeg helt vild med - desuden er det altid godt med ekstra opbevaringsplads!

Hr. Ægtemand har brugt dagen på fasanjagt i selskab med en gammel soldaterkammerat, der nu er blevet kæreste med min barndomsveninde - så i eftermiddags mødtes vi alle fire og har bare hygget, spist god mad og sludret! Nu vil jeg hoppe i køjen, i morgen står den på familiefødselsdag.

Matas

Jeg var jo i Matas forleden, hvor jeg købte disse tre lakker fra Depend! Har ind til videre kun prøvet den brune lak (nr. 188)! Ét lag var dækkende, konsistensen perfekt og farven FLOT!


Ud over neglelakker købte jeg en ny bodylotion og en deo. Jeg har ikke før prøvet Matas' deodoranter, men besluttede mig at gi' det et forsøg - blev måske også en smule fristet af et tilbud! Begge dele er med granatæble-ekstrakt og fugtgivende macadamiaolie (og uden parabener).

fredag den 29. oktober 2010

En masse nyt til basisgarderoben!




Der trillede jo SU ind på kontoen i dag, så i eftermiddags tog jeg på shoppetur i Rødovre Centrum. Jeg fik købt en masse basistøj; toppe, strømpebukser, leggins og to bluser i let strik. Dertil købte jeg en oversize bluse fra Vero Moda med gråt/hvidt-mønster, samt et lækkert, lunt og strikket halstørklæde! Jeg har jo mange svagheder, én af dem er øreringe... Jeg ææælsker øreringe! Derfor kunne jeg jo ikke leve uden disse to par fra Pilgrim, kan I nok forstå.

Hvad med jer, piger? Har I været ude og lufte dankortet i dag?

torsdag den 28. oktober 2010

'Op-ad-bakke-syndrom'

At man kommer hjem efter en lang dag og finder ny-indkøbte blomster ædt af husdyr! Why? Er tørfoder nu ikke længere en delikatesse?

Tasker!

Jeg har (også) en svaghed for tasker - og har netop lige købt denne skønne sag fra Pieces! Den fås både i sort og i camel! Jeg blev forelsket i de rå detaljer. Desuden er størrelsen da slet ikke til at stå for...!


Jeg BESTOD (og fortjener derfor lidt lækkert, ik'?)

Så er det overstået og ved I hvad? Jeg klarede den! Er lettet og glad. Jeg bliver altid så tæske nervøs, så nu er jeg bare lykkelig for, at det er overstået.

Prøven bedømmes bestået/ikke bestået, så fik ingen karakter - men tilbagemeldingen lød bl.a. på, at jeg havde skrevet en god og velformuleret opgave, at jeg havde en bred viden, at jeg var kommet rundt om alle læringsmål og min fremlæggelse af en videnskabelig undersøgelse både var præcis og relevant.

Jeg har også knoklet for at bestå denne eksamen og synes derfor, at jeg fortjener lidt lækkert. Så her ser I, hvad jeg købte med hjem fra bageren; en flødeskumskage! HAPS! Den er allerede nydt og fortærret!

Jeg var faktisk også et smut forbi Matas og købe lidt, men det viser jeg jer senere! God eftermiddag, tøser! Kan den blive andet end fantastisk?

onsdag den 27. oktober 2010

Jeg har en svaghed for...



... små lysestager! Jeg kan simpelthen ikke lade være med at købe dem, hvilket også var tilfældet i går, da jeg var i Føtex og handle. Det er bare hyggeligt med levende lys - kommer næsten i julestemning.

Jeg skal desuden til eksamen i morgen og er allerede nervøs. Ville sådan ønske, at jeg kunne lære at slapppe lidt af! Jeg har gjort, hvad jeg kunne og så må det briste eller bære - jeg håber nu på sidstenævnte. Så I må meget gerne krydse fingre for Hittehønen i morgen!

tirsdag den 26. oktober 2010

Lidt nyt til køkkenet




Sidste år fik jeg denne fine tavle i julegave af en veninde. Grundet sygdom og travlhed (og en doven husbond), har den bare stået gemt væk i en krog - indtil i går, hvor fanden tog ved manden og vores ellers triste og tomme krog i køkkenet fik en overhaling.

Hylden i fil de fer emmer af fransk landidyl og er perfekt til opbevaring. Ironisk nok er den fra Netto og kostede kun sølle 40 kr. I trådmønstret kan der endda sættes billeder, kort eller lignende.

Den lille krog endte faktisk med at blive ret hyggelig. Nu skal jeg bare have købt lidt kridt...! Tavlen er i øvrigt købt hos Isabella Smith, der generelt har mange lækre sager til boligen.

mandag den 25. oktober 2010

DIY; Vintage Style Magnets



Herhjemme er køleskabet dekoreret med billeder og andre skønne minder, så derfor er magneter et must. Jeg har selv lavet disse i vintage stil.

Panduro sælger klistermærker med gamle motiver - en blandet pose koster 20 kr. Dertil skal bruges en magnetplade, der klippes med saks i netop den størrelse, som man ønsker. Disse magnetplader sælges også hos Panduro og prisen er 29 kr. pr. plade. Let, billigt og ligetil og resultatet bliver über fint! Desuden er det smadder hyggeligt at klippe og klistre - præcis som dengang man var lille!

Kan du blive fast læser?

Jeg kan ikke blive fast læser - det gælder alle blogs! Kan du?

Dagens spise

Jeg er træt, har snot i hele hovedet og hundefryser, hvorfor jeg vælger at blive hjemme fra yoga i aften. Lidt surt, havde faktisk glædet mig - men når kroppen ikke vil, må det jo blive således.

Dagens spise var tomatsuppe med suppehorn. Jeg har ikke den store appetit og vejret er vådt og blæsende, så suppe var næsten ment to be!

Jeg skal bruge aftenen på sofaen i selskab med min dyne og Hr. Ægtemand. Tror, at vi skal se en film og bare hygge. Hvad med jer, piger? Har I spændende planer for denne ugens første aften? Det lød næsten lidt H.C. Andersen-agtigt, hva'?

Nyt køb; kappe!

Jeg har netop lige købt denne skønne kappe fra H&M! Jeg håber derfor på, at efteråret ikke bliver overmandet af vinteren lige foreløbigt.

Jeg fik i dag afleveret opgave og skal nu bare overleve eksamen på torsdag!

søndag den 24. oktober 2010

Jeg er presset!

Mit skød ser i skrivende stund således ud, hvilket i øvrigt kom til at lyde heeeelt forkert! Om mindre end 24 timer skal jeg aflevere intern prøve og ordgylle er det eneste, jeg formår at få skrevet. Kom og red mig!

lørdag den 23. oktober 2010

Boyfriend Style Watch

Jeg er på udkig efter et maskulint ur, som kan bruges til hverdag. Disse tre modeller er alle til at betale og da også ret smarte, hvis jeg selv skal sige det. Måske et kommende juleønske? Jeg kan bare ikke beslutte mig for, hvilken farve jeg er mest til...

fredag den 22. oktober 2010

Min samling vokser

Jeg burde egentlig gå i gang den interne opgave, der skal afleveres mandag - men inden, at jeg trækker stikket ud, vil jeg lige vise jer min samling af neglelakker, som virkelig er vokset. Jeg har seriøse pladsproblemer og skal finde et nyt opbevaringssted!

NOTD

Dagens lak er fra Essie (638 - Happily Ever After) og har en svag lyserød farve; så fin og anvendelig! Ind i mellem er det rart med en nautral neglelak, når man ikke kan beslutte sig for én bestemt farve!

Hvornår var det lige...

... at det blev jul?

Når Hr. Ægtemand er ansvarlig for madlavningen...

... ser resultatet således ud; spaghetti, pølser og ketchup. Jeg er syg og er derfor taknemmelig for, at han gider bruge tid i køkkenet (både med at lave mad, men også med opvasken). Resten af aftenen skal bruges på sofaen i selskab med Vild med dans! Hvad byder jeres fredag?

Sennepsgul



Jeg har haft ret ambivalente følelser, hvad angår sennepsgul. Jeg har ikke kunne beslutte om farven rent faktisk var smart eller om den lugtede lidt for langt væk af hø og økologi. Trods dette, har jeg alligevel købt et tørklæde i den tvivlsomme gule farve (som i øvrigt er fra H&M).

Jeg tænker, at nøglen til succes ligger i stylingen. Jeg har valgt at kombinere tørklædet med en brun neglelak (denne er fra Chanel - nr. 505). Ligeledes en brun taske fra Friis & Co. Alt i alt varme farver og tone-i-tone og resulatet er jeg ret vild med.

torsdag den 21. oktober 2010

Endelig!


Det er ikke løgn, at jeg i årevis har ventet på genudgivelsen af Skønheden & Udyret! Har overtalt (læs: tvunget) manden til at se filmen, som ankom med posten i dag og den var lige så fantastisk, som jeg huskede!

Min samling af klassikere er næsten fuldendt - mangler kun Fantasia og Fantasia 2000, som udgives for første gang nogensinde på DVD (og Blu-Ray) til december! Jeg er vokset op med Disney og ser af den grund altid filmene med dansk tale - lidt pudsigt, idet jeg ser alle nyere animationsfilm på originalsprog (for hvem andre end Eddie Murphy kan lægge stemme til Donkey i Shrek?).

onsdag den 20. oktober 2010

Dagens spise




Ind i mellem er det sørme vanskeligt at finde på nye aftensmads retter - jeg synes ofte, at vi spiser det samme igen og igen! Så i dag prøvede vi byg-din-egen-sandwich, som blev indtaget til optakten til Champions League kampen mellem Barcelona og FCK. Fyldet bestod af kyllingebryst i tern, bacon og lidt forskellige grøntsager. Egentlig også en ret god tøm-dit-køleskab-ret! Vi delte et ciabattabrød i to og jeg kunne ikke spise op! I skrivende stund flader vi begge mætte og trætte ud på sofaen.